Terminale zieke Slobodan Mitric wordt Nederland uitgezet

28-09-2013 13:45

Slobodan Radojev Mitric alias Karate Bob (65) mag worden uitgewezen naar Servië. Dit meldt Steve Brown op zijn blog (op zijn eigen ludieke wijze). Slobodan voert al geruime tijd een strijd met de Nederlandse Staat om uitzetting naar zijn land te voorkomen omdat hij vreest te worden geliquideerd. Dit omdat hij gedeserteerd is uit de voormalige Joegoslavische geheime dienst en dat wordt nog altijd als verraad gezien. Maar dit is nog niet alles; Slobodan is ernstig ziek, hij lijdt al geruime tijd aan kanker dat terminaal blijkt te zijn. Omdat hij geen verblijfsvergunning heeft is hij voor zijn inkomsten aangewezen op giften van vrienden en voor zijn medische verzorging kan hij dus geen beroep doen op een zorgverzekering. Na bijna 40 jaar verblijf in Nederland is hij nog altijd ongewenst vreemdeling ondanks dat er door de Nederlandse Staat werd beloofd dat hij Nederland niet zou worden uitgezet (er was een wettelijk verbod om hem uit te zetten). Maar Nederland is hem natuurlijk graag kwijt vanwege zijn kennis van diverse staatsgeheime zaken die voor heel wat commotie zouden kunnen zorgen voor de Nederlandse rechtsstaat. Zo ook dus in de zaak Koos H.

https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSRtX1O8h3x7yaUq1tdDD0q6pjBQerDmae-MPv83BZxee7Y84cV

Koos H. en Slobodan Mitric in het Haagse bos (1978)

Koos H. heeft diverse gesprekken met Slobodan gevoerd die opgetekend zijn in het boek Nederlands' Maffia (1985). Deze gesprekken die een heel ander licht werpen op de moorden die gepleegd zouden zijn door Koos H. Peter R. de Vries weet van het bestaan van het boek en van Slobodan Mitric maar heeft deze informatie weggelaten uit zijn drieluik die hij over de zaak Koos H. maakte. Ondanks dat rechter Stolk er niet best van afkwam moest natuurlijk Koos H. als een seriemoordenaar worden weggezet en zijn gezicht moest duidelijk in beeld worden gebracht zodat hij geen kans had om eventueel in een TBS-traject te komen (daarom had hij bekend, dit was hem in het vooruitzicht gesteld door advocaat Anker) waardoor hij uitzicht had om op proefverlof te kunnen gaan. 

De bemoeienissen van de ex- geheim agent met de zaak van Koos H. en andere zaken zoals Theo van Gogh, waar hij ook over heeft gepubliceerd zijn hem natuurlijk door de Nederlandse Staat niet in dank afgenomen en daarom is hem al die tijd een verblijfsvergunning ontzegd en wordt hij als staatsgevaarlijk beschouwd.

Over deze schandalige behandeling wordt door de politiek of media geen aandacht besteed. Nederland maakt liever ophef over Rusland waar de rechten van homofielen geschonden worden. Maar in eigen land komen schendingen van mensenrechten zogenaamd niet voor..... En als het gebeurt dan zwijgen de media en/of politici in alle talen. Hoezo hypocriet?

 

stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/09/28/fred-teeven-heb-je-kanker-en-geen-geld-kanker-op/

De laatste berichten over Slobodan Mitric (nu zwijgt Trouw ook) :

www.trouw.nl/tr/nl/4500/Politiek/article/detail/3126820/2012/01/18/Karate-Bob-in-paniek-nu-hij-echt-weg-moet.dhtml

www.trouw.nl/tr/nl/4500/Politiek/article/detail/3126803/2012/01/18/Karate-Bob-moet-van-Leers-terug-naar-Servie.dhtml

Oudere berichten:

www.nu.nl/algemeen/716236/justitie-respecteert-uitzettingsverbod-mitric-nog.html

www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/819844/2006/04/15/Karate-Bob-moet-na-33-jaar-vertrekken.dhtml