President Juncker und das Lëtzebuergesche reseau "Stay behind"

12-07-2013 10:43

Gisteren meldde de Nederlandse media dat de premier van Luxemburg, Juncker, aftreedt naar aanleiding van een afluisterschandaal in zijn land. Het Luxemburgse parlement heeft het eindrapport van een onderzoekcommissie goedgekeurd, waarvan de conclusie luidde dat Juncker nalatig was geweest bij zijn controle van de Luxemburgse inlichtingendienst SREL.

 

Tot zover het officiële verhaal: Maar het schandaal gaat verder als je diverse Duitse-en Luxemburgse media op internet gaat lezen; de affaire gaat veel dieper dan de Nederlandse media ons doen willen geloven. Het heeft alles te maken met het beruchte Gladio netwerk dat in ieder Europees land bestond (of nog bestaat?) in de strijd tegen het communisme. En is het toeval in dit verband dat hij een aantal belangrijke functies heeft vervuld in Europa? (president Europese Commissie, president Europese Raad). Juncker is ook de hoofdarchitect geweest van het verdrag van Maastricht, wat de basis legde voor de monotaire eenwording van Europa. Je zou hem ook wel de "mister Euro" kunnen noemen.

 

Uit de literatuur is bekend dat er heel wat gedaan is, op clandestiene wijze, de eenwording van Europa te bevorderen. In dit vaak in samenwerking met extreem-rechtse elementen in verscheidene Europese landen. Een belangrijke motivator voor de eenwording van Europa was de strijd tegen het vermeende gevaar van het communisme. Dat de Gladio diensten van de Europese landen met elkaar samenwerkten laat de affaire in Luxemburg ook zien, aanslagen gepleegd in Duitsland met behulp van de BND en 'elementen' uit het Gladio netwerk. De beruchte Reinhard Gehlen had na de Tweede Wereldoorlog de zogenaamde Organisatie Gehlen opgericht, de voorloper van de BND. Dit onder toezicht van de CIA. Dit omdat Gehlen (die eigenlijk een oorlogsmisdadiger was) veel wist over de Sowjet-Unie, die als Hitler's generaal al zijn netwerk had opgebouwd en dus van zeer groot belang was in de strijd tegen het communisme (Afgelopen woensdag was op de Frans-Duitse TV zender Arte een documentaire hierover te zien: www.arte.tv/guide/de/045498-000/nazis-im-bnd)*.

 

Maar wat is er bekend over Gladio in Nederland? Dat er soms iets mis ging laat de zaak Koos H. zien. Ook Gladio moet hier actief zijn geweest en dan voornamelijk om internationaal hand- en spandiensten te verrichten, te oefenen -in het geval de Russen ons land zouden binnenvallen- maar ook om een 'linkse regering' zoals het kabinet Den Uyl in het gareel te houden.   

 

 

 

 

 

 

Zie ook: www.kooshenderechter.nl/news/gladio-in-luxemburg-/

* de (historische) relatie tussen het rechts-extremisme en de (Duitse) geheime dienst kan daarmee een ander licht werpen op de NSU-moorden:

de.wikipedia.org/wiki/NSU-Morde

Lees meer over de achtergronden over de zogenaamde 'afluisteraffaire':

www.nrc.nl/nieuws/2013/07/10/premier-juncker-van-luxemburg-treedt-af/

www.dw.de/career-setback-for-juncker-the-model-european/a-16944199

en.wikipedia.org/wiki/Jean-Claude_Juncker

www.heise.de/tp/blogs/6/154071

www.heise.de/tp/blogs/8/154246

www.heise.de/tp/artikel/38/38930/1.html

news.rtl.lu/bommeleeer/news//433719.html

news.rtl.lu/bommeleeer/news/404495.html

www.geolitico.de/2013/04/24/der-verschwiegene-prozess-mit-geheimen-spuren-zum-bnd/

jasminrevolution.wordpress.com/2013/07/11/luxemburg-juncker-sturzt-uber-gladio-affare/

en.wikipedia.org/wiki/Gehlen_Organization

en.wikipedia.org/wiki/Oktoberfest_terror_attack

Al eerder was er twijfel over dat een verwarde jongen de aanslag zou hebben gepleegd:

www.heise.de/tp/artikel/21/21013/1.html