Over twee petities die aangeboden worden aan Koning Willem-Alexander

22-05-2014 16:14

Robert-Jan Kelder, de uitgever van Slobodan Mitric's boeken, kondigt op zijn website aan dat hij op 28 mei twee petities aan Koning Willem Alexander gaat aanbieden. De eerste gaat over de oorspronkelijke stichter van het Huis van Oranje: Sint Willem van Oranje. Aangezien deze stichter uit Frankrijk kwam werd hij ook wel Guilhelm d' Orange genoemd (vernoemd naar het Franse stadje Orange nabij Avignon). Sint Willem van Oranje wordt soms met nog andere namen genoemd zoals: Willehalm. De uitgeverij van Robert-Jan Kelder is dus vernoemd naar Sint Willem van Oranje.

De sterfdag van Sint Willem is (1200 jaar geleden!) op 28 mei 814. Koning Willem I stelde in 1815 een eigen Ridderorde in: de Militaire Willems-Orde, vernoemd naar deze  Sint Willem van Oranje . Deze onderscheiding krijgen mensen die heldenmoed hebben betoond ten aanzien van het Koninkrijk der Nederlanden. Met deze petitie wil Robert Kelder aan de Koning vragen of hij een nieuwe Ridderorde wil instellen. En wel in de vorm van een (civiele) Willems-orde van het Woord. En wat houdt dat in? Op de website van het Willehalm instituut staat:

"Daartoe is volgens de Nederlandse Grondwet onze monarch als enige bevoegd. Het hoofddoel van deze nieuwe ridderorde zou dan zijn om het in de 9de eeuw ondergegane Keltische cq. Graalchristendom, dat in het begin van de 20ste eeuw in een moderne vorm door Rudolf Steiner, geïnspireerd door wat hij noemde de geestelijke machten en substanties van “het Nieuwe Christendom”, als wetenschap van de Graal of te wel de antroposofie, op aarde tot nieuw leven is gewekt, te bevorderen en te beschermen. Dit zou dan het middel kunnen zijn, waartoe ook het nieuwe beschavingsprincipe de sociale organica behoort, om een broodnodige bijdrage te leveren aan de herkerstening van het Koninkrijk der Nederlanden." 

Maar ook is de Ridderorde noodzakelijk om de wereldeconomie te hervormen volgens de (anthroposofische) overtuiging van Robert-Jan Kelder.

De tweede petitie heeft te maken met Slobodan Mitric alias Karate Bob. Daarin vraagt Slobodan Mitric aan Koning Willem-Alexander om "te onderzoeken en te bevestigen dat Slobodan Mitric zijn leven redde door De Gouden Tip." Hij schreef een paar geleden aan de toenmalige Koningin Beatrix: www.willehalm.nl/slobodanmitric/degoudentip/opdrachtenopenbrief.html*

Dit wordt ook wel door de uitgever 'Het geheim van Paleis Noordeinde' genoemd. Verder geciteerd:

"Dr. Slobodan Mitric, alias Karate Bob, in zijn in 2008 met talloze feiten onderbouwde werkelijkheidsroman “De Gouden Tip – De verstrengeling van onder- en bovenwereld en de moord op G. J. Heijn” heeft onthult, namelijk dat de bende, ja bende, die Heijn ontvoerd en vermoord heeft het oorspronkelijk op de toenmalige kroonprins had gemunt en dat hij, Karate Bob, dat heeft weten te verijdelen door het voortijdig door te geven aan de veiligheidsdienst van het Paleis Noordeinde."

Maar Koning Willem-Alexander kan niet zomaar rechtstreeks antwoorden want hij valt onder ministeriële verantwoordelijkheid. Misschien dat minister-president Rutte de waarheid namens de Koning aan het Nederlandse volk kan mededelen?

 

Op woensdagmiddag 28 mei tussen 13.30 en 14.30 uur zal een herdenking bij het ruiterstandbeeld van prins Willem van Oranje (in Den Haag) worden gehouden waar tevens de petities zullen worden aangeboden bij Paleis Noordeinde  

 

*Voor  wie denkt dat het allemaal onzin is denk b.v. aan dat de Heinekenontvoerders eerst 'de Anjer' (bijnaam voor Prins Bernhard) wilden ontvoeren, en zo zijn er nog wat meer opvallende overeenkomsten met de ontvoering en moord op Gerrit-Jan Heijn (het oorspronkelijke doel was dus de toenmalige kroonprins). Ook blijkt de Heinekenontvoering op zijn beurt veel overeenkomsten te bevatten met de ontvoering van zakenman Maup Caransa. De daders zijn nooit gepakt (v.n. door valse beschuldigingen van corruptie aan het adres van oud-commissaris Toorenaar... ). Ook hier doet Slobodan Mitric (die ook met oud-commissaris Toorenaar heeft gewerkt) onthullingen over in zijn boek De Gouden Tip. Zeg het maar eens Peter de Vries... hoe het werkelijk zit i.p.v. je zakken te vullen met de aankomende film over de Heineken ontvoering! En hoe zat het met je eigen onvoering in maart 1982?

 

Binnenkort een artikel over de door sommigen veronderstelde relatie tussen Demmink en het Koningshuis. Dan heeft deze aankomende ambtenaar van Veiligheid en Justitie wat minder te doen...(10-6-'14: Nog even geduld.)

 

Bronnen:

www.rkk.nl/katholicisme/encyclopedie/w/willem_de_heilige

nl.wikipedia.org/wiki/Militaire_Willems-Orde

www.hethuisvanoranje.nl/02%20Het%20Huis%20van%20Oranje/Indexhuisoranje.html

nl.wikipedia.org/wiki/Orange_%28prinsdom%29

willehalm-ridderorde.blogspot.nl/

willehalminstituut.blogspot.nl/2014/05/herdenking-sterfdag-28-mei-van-de.html

 www.willehalm.nl/