Beschuldigingen van pedofilie als drukmiddel in 'Luxemburgs afluisterschandaal'

14-08-2013 20:44

Voordat premier Juncker aftrad op 11 juli 2013, speelde nog een ander schandaal, wat door buitenlandse media -laat staan de Nederlandse- naar buiten is gebracht over wat men ook wel de "Luxemburgsche affaire" kan noemen. Het is een element wat telkens opduikt als Gladio ook ter sprake komt: pedofiele netwerken (ook in de zaak Koos H.). En wel als drukmiddel (chantage?) gebruikt door geheime diensten. Wat is het verhaal?

De Luxemburgse procureur-generaal, Robert Biever, werd samen met drie anderen waaronder een rechter, een advocaat en een zakenman beschuldigt door een inmiddels oud geheim agent van de Luxemburgse geheime dienst; Service de Renseignement de l'Etat du Luxembourg (SREL), André Kemmer. De procureur-generaal Robert Biever -die benadrukte geen pedofiel of homo te zijn- zei verder tijdens een persconferentie (een maand voor het aftreden) dat premier Juncker ertoe opdracht had gegeven om dit te onderzoeken. Maar premier Juncker beweerde voor de parlementaire onderzoekscommissie dat hij van niets wist en er geen opdracht voor had gegeven. Bovendien is het niet de taak van de SREL om deze beschuldigingen te onderzoeken, aldus de inmiddels afgetreden premier Juncker.

Pikant detail: De door de SREL ingeschakelde onderzoeker, Andre Durand, werd, volgens zijn zeggen, met de dood bedreigd toen hij de geruchten van pedofilie wilde onderzoeken. André Kemmer zou hem hebben gevraagd om een 'fotojournalistieke' verslag van de procureur-generaal te maken tijdens zijn verblijf in Thailand.

Wat is er van de beschuldigingen waar (het 'illegale' SREL-onderzoek leverde niets op) en waarom werden de beschuldigingen geuit? Zou het te maken hebben met de Bommeleeër-affaire? Om een rookgordijn op te trekken zodat het handelen van de Luxemburgse geheime dienst niet aan het licht zou komen?

 

Wordt (ongetwijfeld) vervolgd....

                                                                              

 

 

https://zapruder.nl/images/uploads/Gladio.jpg

       Het logo van Gladio

 

 

www.wort.lu/fr/view/pedophilie-juncker-n-a-pas-donne-d-instructions-au-srel-d-enqueter-51c9bb50e4b02fa5029bf261

5minutes.rtl.lu/fr/actualite/luxembourg/443314.html

www.lessentiel.lu/fr/news/luxembourg/story/Le-procureur-general-met-en-cause-Juncker-25703256

www.mo.be/artikel/de-strapatsen-van-de-luxemburgse-geheime-dienst

www.wort.lu/de/view/bommeleeer-srel-hatte-stay-behind-im-verdacht-517022cae4b0825fd4f0e3a0

www.voltairenet.org/article179427.html

www.wort.lu/fr/view/proces-bommeleeer-andre-kemmer-tourne-en-rond-51c1809be4b0c46958611e37

www.lessentiel.lu/fr/news/dossier/espionnage/story/30050118

www.lessentiel.lu/fr/news/dossier/bommeleeer/

www.lessentiel.lu/fr/news/dossier/bommeleeer/story/Les-grandes-etapes-du-proces-Bommeleeer-23576082

fr.wikipedia.org/wiki/Service_de_renseignement_de_l%E2%80%99%C3%89tat_du_Luxembourg